Καλήν εσπέρα άρχοντες…Ο Χατζηδάκης «άρπαξε» τα πρώτα κάλαντα

Να τα πούμε κύριε ΓΑΠ; Έχει και για σας τρατάρισμα…


5 Σχόλια on “Καλήν εσπέρα άρχοντες…Ο Χατζηδάκης «άρπαξε» τα πρώτα κάλαντα”

  1. Ο/Η kseeath λέει:

    Σκέψεις για τη 15η Δεκέμβρη

    Αναμφίβολα η σημερινή απεργιακή διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας ήταν όχι μόνο μεγάλη αλλά κυρίως μια μαχητική απάντηση στον αντεπαναστατικό νόμο για τις εργασιακές σχέσεις. Όμως δεν ήταν ούτε η μεγαλύτερη εργατική κινητοποίηση της μεταπολίτευσης ούτε καν της 5ης Μάη. Και πάρα τη μαχητικότητα μερικών εκατοντάδων διαδηλωτών στην Πλ. Συντάγματος που επέλεξαν τη σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολής και των χιλιάδων ακόμα που αμύνθηκαν όσο αυτό ήταν δυνατόν μέσα στα νέφη του χημικού πολέμου που εξαπέλυσαν για ακόμη μια φορά οι ορδές των ένοπλων φρουρών του κράτους, σε καμία περίπτωση αυτό δεν αναλογεί στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη και η πλειοψηφία της κοινωνίας τους τελευταίους μήνες. ανάγνωση του υπολοίπου »

  2. Ο/Η gatouleas λέει:

    kseeath, καλά κάνετε και προωθείτε το άρθρο σας, γιατί πράγματι προσθέτει μια διαφορετική, αντικαπιταλιστική οπτική στην περίοδο. Αναδεικνύει την ανάγκη ενός ξεχωριστού πολιτικού και οργανωτικού σχέδιου, ανταγωνιστικά στο αστικό κράτός και το ρεφορμισμό. Πιο αναλυτικά σχόλια θα κάνω σε ένα αντίστοιχο ποστ που ετοιμάζω.
    Πάντως, όπως η χθεσινή απεργία δεν αναλογεί στην επίθεση που δέχεται η τάξη, αντίστοιχη παρατήρηση κάνω και σε σας… «Δεν αντιστοιχεί η ανάλυση σας, στην παραμονή της ομάδας σας ή μελών σας μέσα στο ΣΥΝ ή ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ»

  3. Ο/Η bodyfull λέει:

    ένιωσε λίγο την βία που αυτός και οι όμοιοι του μοιράζουν τόσο απλόχερα στους δρόμους.
    το φοβισμένο πρόσωπο της εξουσίας.

  4. Ο/Η kseeath λέει:

    Δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε

  5. Ο/Η bhoy λέει:

    Εσύ ρε γατουλέα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το ίδιο άρθρο είναι δημοσιοποιημένο τουλάχιστον σε 3 ιστολόγια (είτε ΝΑΡιζόντων είτε απλά ΑΝΤΑΡΣΥΑδων);

    Ιδού:

    http://komepan.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

    http://aristeroextreme.blogspot.com/2010/12/blog-post_8113.html

    http://evriteros.blogspot.com/2010/12/blog-post_7314.html

    Tί φοβούνται πολιτικοιδεολογικά; Πώς θα κυνηγάμε τους αστούς;
    Ε και;


Σχολιάστε