Γεμίσαμε γλύφτρηδες: το «Ράδιο Αρβύλα» και ο Κανάκης στηρίζουν Γκιουλέκα

Τελικά «τσάμπα μάγκας» ο Κανάκης «μας» από το Ράδιο Αρβύλα.

Την περασμένη Κυριακή 24/10 οργάνωσε μαζί με το Στέλιο Ρόκκο το πάρτυ νεολαίας του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα.

Φυσικά και δεν είχα καμιά απαίτηση να μου βγει αριστερός ή κάπου εκεί.

Αλλά ένας που μου κάνει κριτική επί παντός επιστητού και μου καταγγέλλει το διεφθαρμένο κράτος και τους δίγλωσσους πολιτικούς του, να μην κάθεται να  προμοτάρει με τόσο άμεσο τρόπο την πιο δεξιά πρόταση για τη Θεσσαλονίκη.

Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που θεωρεί φιλανθρωπία, τη διαφημιστική καμπάνια της Wind.

Κλασσικό ποζέρι…

Το βράδυ στην τηλεόραση ακομμάτιστος, πλακατζής κριτικός , την ημέρα αυλοκόλακας του δεξιού αντιδραστικού καθεστώτος της Θεσσαλονίκης.

Αν και βλέποντας το σημερινό «ράδιο Αρβύλα» έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του. Ξεσπάθωσε κατά του Μπουτάρη, αλλά τουμπεκί για το φιλαράκι του.

Είμαι περίεργος, τι επιχείρημα θα βρει;

Το «Νταλαρικό», όπου θα αισθάνεται πολιτικός απελευθερωτής της πόλης του, διαμέσου Γκιουλέκα;

Ή το «εμπορικό-lifestyleτζίδικο» όπου «πάω όπου με καλούνε»;

Πωωωω.. άλλος  ένας γλύφτρης…

 


19 Σχόλια on “Γεμίσαμε γλύφτρηδες: το «Ράδιο Αρβύλα» και ο Κανάκης στηρίζουν Γκιουλέκα”

  1. Ο/Η bodyfull λέει:

    είναι πολλά τα λεφτά, τόσο απλά.

  2. Ο/Η pavlosk λέει:

    Ωραίος, και λίγα του έσουρες του σφουγγοκωλάριου.

    Οι χειρότεροι είναι αυτοί οι δήθεν ανεξάρτητοι νεο-νεολαιο-χαβαλέδες. Καταγγελίες γενικώς και αορίστως για να είναι μέσα στο γενικό «κράξιμο», αλλά όταν έρθει η ώρα δεν ξεχνιούνται…κοιτούν τη δουλειά τους.

  3. Ο/Η Maria λέει:

    kai na xane kai xoumor re pousti mou,sta diala diladi alla einai toso mpazo…
    eilikrina exo prospathisei I awear 2 god na do ena arvila olokliro kai den ta xo kataferei,me aporofoun oi diafimiseis kai meta de thimame ti evlepa….
    re paidia kai tora pou to thimithika Thessaloniki den einai tosa xronia pou pane kai psifizoun Psomiadi?
    ti na leme tora….ase pou kei pio pano einai kai oi Serres…diladi sinirmika emena kati mou kanei….a ki apo kato Vatopedi…
    tipota den einai tixaio!!!!!!!

  4. Ο/Η Maria λέει:

    pantos na to kserete s autes tis ekloges oti pio apovrasma iparxei exei valei ipopsifiotita!!!!

  5. Ο/Η gatouleas λέει:

    Αυτό που με τσαντισε περισσότερο, είναι που δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές λίγο αλλιώτικες. Αλλά – απ` ότι φαίνεται – «κάτσανε» τα παλικάρια και περάσαν στο εύκολο γκαγκουροχιούμορ και στις αντιστοιχες δαπιτοπαρέες..

  6. Ο/Η Vag λέει:

    Γι’ αυτό κλείνουμε τελείως την TV
    ή
    την ανοίγουμε μόνο για καμιά ελληνική ταινία ή ντοκιμαντέρ.
    Όλα τα άλλα είναι: προπαγάνδα … προπαγάνδα … προπαγάνδα ή
    αδερφο-τσουλο-παρέλαση.

  7. Ο/Η gatouleas λέει:

    Vag, αν έχεις τη δυνατότητα επιλογής, καλώς. Όμως η τηλεόραση είναι κατ` αρχήν «παρέα»… Χρησιμεύει σαν το σύγχρονο τζάκι.. Για την πλειοψηφία είναι η μοναδική διασκέδαση και την ανοίγουν για να σπάει τη σιωπή και τη μοναξιά.
    Γι` αυτό χρειάζεται την αμείλικτη κριτική μας… Γι` αυτό και «πληγώνομαι» όταν ξεφτιλίζονται κάποιοι που θα μπορούσαν να φτιάχνουν κάτι διαφορετικό.
    … και σίγουρα το πρόβλημα της – όπως και της ζωής μας δεν είναι οι αδερφές και οι τσούλες.
    Το αντίθετο, θα έλεγα..
    Υπάρχει ένας υποκριτικός συντηρητισμός, επίθεσης στη σεξουαλικότητα.
    Ο ερωτισμος ετερό ή όμο, απουσιάζει και επικρατούν κοροϊδευτικές και ρατσιστικές εικόνες για όλους μας… 😉

  8. Ο/Η Vag λέει:

    Για την αδερφο-τσουλο-παρέλαση….

    Αναφέρομαι στις μεσημεριανές «εκπομπές» τις οποίες παρακολουθούν (συνήθως) γυναίκες ή/και παιδιά (Γυμνασίου-Λυκείου). Τα θέματα των εκπομπών είναι αρκετά σοβαρά, όπως πχ: “γιατί το σκυλάκι της κας Τάδε δεν έφαγε χτες το βράδυ”, “δεν ταίριαζε το συνολάκι της κας Τάδε τραγουδίστριας με τα παπούτσια ή με την τσάντα της” κλπ
    Οι παρουσιαστές-τριες είναι μέσα στο πνεύμα των προβλημάτων της κοινωνίας, και η εμφάνισή τους αποτελεί ένα πρότυπο … ειδικά για τους νέους. Αυτό σίγουρα δεν το αμφισβητεί κανένας.
    Το αν είναι αποδεκτός από την κοινωνία ένας ομοφυλόφιλος ή μια πόρνη, αυτό αφορά την κοινωνία συνολικά … (είναι ένα δείγμα … ένας καθρέφτης του επιπέδου της). Αφού λοιπόν οι «εκπομπές» αυτές είναι πολλές και οι ώρες που παρουσιάζονται περνάνε και στις βραδυνές-απογευματινές ζώνες … αυτό και μόνο δείχνει το «επίπεδο» της κοινωνίας μας (προσφορά και ζήτηση).
    Ένα άλλο θέμα είναι κατά πόσο έχουμε μάθει να ελέγχουμε την TV με το τηλεκοντρόλ της. Εκεί όντως υπάρχει ένα πρόβλημα. Αλήθεια, πόσα παιδιά παρακολουθούν τηλεόραση μόνα τους ή για να τα «ξεφορτωθούν» οι «γονείς» τους τους δίνουν το τηλεκοντρόλ και τα αφήνουν;
    Μήπως η κρίση που ακούμε τόσα και τόσα δεν είναι μόνο οικονομική;;;

  9. Ο/Η pan λέει:

    τι ειπε για το μπουταρη;

  10. Ο/Η gatouleas λέει:

    Vag, συμφωνώ μαζί σου, μόνο που αυτό το στυλάκι των μεσημεριανων-πρωινατζίδικων, δεν είναι «τσουλέ» και «αδερφίστικο»… Τυπικό συντηρητικό, μικροαστικό είναι και μάλιστα σε κατάσταση ιδρυματισμού και χαύνωσης. Καυλώνει με ένα μπουτι που θα παραπέσει πιο πολύ, «κοκκινίζει» αν ξεφύγει καμιά «πρόστυχη» βρισιά και προσπαθεί να «ξεφύγει» από την «καθημερινότητα» μέσα από ιστορίες της κλειδαρότρυπας και ανούσιου και αδυσώπητου κουτσμπολιού… ακόμα κι αν αφορά φιλους, συγγενέις ή και τον ίδιο του τον εαυτό.
    Εεεε.. δεν είναι άδικο αυτές τις συμπεροφορες να τις φορτώνουμε στις σεξουαλικές προτιμήσεις; Και straight και αδερφές, και τσούλες και «κυρίες» μπορούν να γουστάρουν ή να απεχθάνονται αυτό το lifestyle.
    Pan, αυτό που του «σέρνουνε» καθημερινά του Μπουτάρη, είναι πως θα βάλει ζώνη-πορνο στη δημοτική τηλεοραση και θα δημιουργήσει coffee-shop για «χασίσια» και, γενικα, πως κάνει μια «ακραία» αντιπολίτευση επαναλαμβάνωντας συνεχώς «είναι δυνατόν να βγεις δήμαρχος με αυτές τις θέσεις και συμπεριφορές;», στοχεύωντας στο «ρεζίλεμα» του στο μετριοπαθή μικροαστο γκάγκουρα.
    Γενικα, περνάνε ένα στυλάκι πως στη Θεσσαλονικη έχουμε δύο «άκρα».. την εκκλησία και τους ακροδεξιούς και από την άλλη τους «κολλημένους» και «υπερβολικούς αριστερούς». Ενώ για τον Γκιουλέκα τσιμουδιά… υπονοώντας πως «χωρίς να συμφωνούμε με όλα και με τη ΝΔ, είναι η μοναδική «ανθρωπινη» και «cool» λύση».

  11. Ο/Η Kapoios λέει:

    Απο την αρχη φαινοταν ο τυπος.

  12. […] Γεμίσαμε γλύφτρηδες: το “Ράδιο Αρβύλα” και ο Κανάκης στηρίζουν Γκιουλέκα – 05/11/2010 11:47Κατηγορία: Showbiz Τελικά «τσάμπα μάγκας» ο Κανάκης «μας» από το Ράδιο Αρβύλα. Την περασμένη Κυριακή 24/10 οργάνωσε μαζί με το Στέλιο Ρόκκο το πάρτυ νεολαίας του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα.   Φυσικά και δεν είχα καμιά απαίτηση να μου βγει αριστερός ή κάπου εκεί.   Αλλά ένας που μου κάνει κριτική επί παντός επιστητού και μου καταγγέλλει το διεφθαρμένο κράτος και τους δίγλωσσους πολιτικούς του, να μην κάθεται να προμοτάρει με τόσο άμεσο τρόπο την … πιο δεξιά πρόταση για τη Θεσσαλονίκη. Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που θεωρεί φιλανθρωπία, τη διαφημιστική καμπάνια της Wind. Κλασσικό ποζέρι… Το βράδυ στην τηλεόραση ακομμάτιστος, πλακατζής κριτικός , την ημέρα αυλοκόλακας του δεξιού αντιδραστικού καθεστώτος της Θεσσαλονίκης. Αν και βλέποντας το σημερινό «ράδιο Αρβύλα» έχει πάρει στα σοβαρά το ρόλο του. Ξεσπάθωσε κατά του Μπουτάρη, αλλά τουμπεκί για το φιλαράκι του. Είμαι περίεργος, τι επιχείρημα θα βρει; Το «Νταλαρικό», όπου θα αισθάνεται πολιτικός απελευθερωτής της πόλης του, διαμέσου Γκιουλέκα; Ή το «εμπορικό-lifestyleτζίδικο» όπου «πάω όπου με καλούνε»; Πωωωω.. άλλος ένας γλύφτρης… Από Gatouleas […]

  13. […] κείμενο από τον GATOULEA By diktyon, on Νοεμβρίου 6, 2010 at 3:34 πμ, under Πολιτική […]

  14. […] κείμενο από τον GATOULEA By diktyon, on Νοεμβρίου 6, 2010 at 3:34 πμ, under Πολιτική […]

  15. Ο/Η jianpaps λέει:

    gatouleas
    είσαι αριστερός σε όλα σου.
    και σε θέματα σεξισμού που και οι αριστεροί
    συνήθως τα γυρίζουν.
    Θυμάμαι το πατέρα μου που μου έλεγε ότι
    οι gay είναι καπιταλιστική παρέκκλιση και στο
    σοσιαλισμό απλά δεν θα υπάρχουν, χαχαχαχα.
    Ο σταλινισμός γέμισε την αριστερά «σκατά».
    Όσο για τον Κανάκη έχει απλά το επίπεδο του Ρόκκου
    (ενια,ενια μου καραμελένια μου)

    • Ο/Η gatouleas λέει:

      Μπααα, απλά ο γραπτός λόγος μου δίνει δυνατότητα να επεξεργάζομαι πράγματα που μας «ξεφεύγουν». Ο σεξισμός είναι βαθεια ριζωμένος και δεν φεύγει με καποια «αριστερή» αστυνόμευση «λόγου και ηθών»…

  16. Ο/Η panatha λέει:

    πρόσεχε πως μιλάς εσυ πάνω για την θεσσαλονίκη και τα σερρας γιατί δεν θα τα παμε καλά… είμαι από χαλκιδική δίπλα από το βατοπεδι και μισός θεσσαλονίκη! δεν ξέρω κ δεν με διαφέρει αλλά από που είσαι αλλά ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ ΣΕ ΛΈΩ!!!


Σχολιάστε