Σώστε τα παιδιά!!! Νέο μουσικό ναρκωτικό!!!

fear Η είδηση μπορεί να είναι παλαιότερη, αλλά επειδή αναπαράχθηκε και από «επίσημα» ΜΜΕ «πρέπει» να την πάρουμε σοβαρά υπόψη μας. ΝΑΙ!…διακινούνται ψηφιακά ναρκωτικά! Δηλαδή, ηχητικά μηνύματα που σε κάνουν και «χαζεύεις» και «πετάς»… Αρχίζουν και κατακλύζουν το ιντερνέτ βίντεο «καμένων» πιτσιρικιών που φορτώνουν «ναρκωτική μουσική» στα mp3όφωνα ή τα i-pod «την βρίσκουν», χωμένα στα κρεβάτια τους. Αυτά τα μηνύματα μπορούν να κρυφτούν σε πειρατικές κόπιες τραγουδιών ενώ σκάνε και οι πρώτες εταιρίες που πουλάνε «καθαρές» δόσεις. Το i-doser[1] είναι ένα από αυτά. Στην «πιάτσα» λέγεται πως στην αρχή στα δίνουνε τσάμπα κι όταν εθιστείς οι τιμές αρχίζουν και ανεβαίνουν. Μετά πάνε στα 5€ και ποιος ξέρει που μπορούν να φτάσουν. Όχι! Ψηφιακός πρεζέμπορας που να σπρώχνει μουσικόφιλους να εκπορνευτούν για ένα ακόμα mp3 π.χ. του Marilyn Manson, δεν έχει αναφερθεί. «Ακόμα» προσθέτει ο Gatouleas που ανησυχεί βαθύτατα για τους κινδύνους που περιτριγυρίζουν τη μαθητιώσα νεολαία μας!

Μην ακούτε κανένα, δήθεν, «σοβαρό» επιστήμονα, ούτε καν τη δική σας λογική. Αφήστε το Λιακόπουλο και το Χαρδαβέλα να σας εξηγήσουν πως, ακόμα και αυτά που πιστεύετε, είναι αποτέλεσμα του brainwashing  που δεχόσαστε από Νεφελίμ την  ώρα που κοιμάστε, μέσω των μουσικών ναρκωτικών που εκπέμπουν αόρατες κεραίες.

concert_crowd_2

Νέοι, εκτεθειμένοι στη μουσική ναρκωτικη ουσία

Υπάρχει μια αρρωστημένη άποψη των ναρκομανών πως ΑΥΤΟΣ ακριβώς είναι ο σκοπός της μουσικής… είτε να σε «χαλαρώνει», είτε να σε «εξιτάρει» δηλαδή να σου ενδυναμώνει κάποια συναισθήματα. Τα ηχητικά κύματα, λένε οι πωρωμένοι έμποροι του θανάτου, μπορούν να ενεργοποιήσουν διαφορετικά συναισθήματα. Δυστυχώς έχουν εισβάλλει οι κακόβουλοι εξωγήινοι και στα σχολεία μας. Δείτε τι γράφει η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΕΜΔΕ) για τη δήθεν Θεραπευτική Δια Του Ήχου. Εγώ δεν χρειάζεται να ξέρω… απλά πιστεύω ακλόνητα πως Κολομβιανοί ναρκομανείς έχουν εισχωρήσει σε κάθε βιομηχανία και έχουν εισάγει το ναρκωτικό κώδικα σε κάθε δραστηριότητα. Τώρα κατάλαβα πως για τη ζαλάδα που μου προκαλούν τα κορναρίσματα, τα κομπρεσέρ, τα δήθεν «παράσιτα», πρέπει να κρύβονται υποχθόνια ναρκωτικά μηνύματα. Αλλιώς η ζωή μου θα ήταν τόσο ευχάριστη στην πανέμορφη Αθήνα μας.

Όχι! Δε θα ξαναπάω διακοπές επαρχία. Μου είπε ένα Παπαρίμ της ομάδας Ωμέγα πως διαόλοι με τριάντα κέρατα έχουν κρύψει παραισθησιογόνες μηχανές μέσα σε δέντρα και ποτάμια. Δε θα ξανακούσω ποτέ το θρόισμα των φύλλων, τα κελαριστά ρυάκια, τα κύματα της θάλασσας. Αυτή η χαλάρωση που μου προσφέρουν πρέπει να είναι φοβερά εθιστική, γιατί με κάνουν και την αναζητώ  συνέχεια. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο βαθειά μέσα στη ντρόγκα έχω πέσει..

Μόνο Ρουβά θα ακούω.. This Is the Night θα τραγουδώ μέρα νύχτα. Σε κάθε κατάστημα, φαστ φουντ, κανάλι και ραδιόφωνο μόνο αυτό το τραγούδι πρέπει να παίζεται. Γιατί μόνο με αυτό μας δημιουργούνται τα σωστά συναισθήματα που πρέπει να παράγει ένα τραγούδι. Να αγοράζουμε τα επίσημα cd του και να ψηφίσουμε με SMS στην EUROVISION…


[1] Δείτε εδώ τα δωρεάν δείγματα του ναρκωτικού…


4 Σχόλια on “Σώστε τα παιδιά!!! Νέο μουσικό ναρκωτικό!!!”

  1. Ο/Η Banshee λέει:

    Χαχαχαχαχα! Δεν το πιστεύω!! Καλα, ναρκω-μηνύματα στην εικόνα δεν θα βρουν ποτέ, να υποθέσω; Ε;;

  2. Ο/Η bodyfull λέει:

    http://minimata.50webs.com/index.html
    Πιστεύω μία ακόμα πολύτιμη προσφορά στο παραπάνω αποκαλυπτικό ρεπορτάζ – ουπς ποστ, νήμα (ή όπως αλλιώς στην ευχή το λένε)

  3. Ο/Η so λέει:

    Αυτά ρε παιδιά ο Τζιμάκος τα έλεγε πριν 30 χρόνια. Εσείς τώρα τα ανακαλύπτετε?


Σχολιάστε