ο Κωνσταντόπουλος παραμένει μέλος του ΣΥΝ;

Απ’ ότι γνωρίζω στο ΣΥΝασπισμό δεν διαγράφεσαι…

Παρά μόνο αν κατέβεις με διαφορετικό κόμμα στις Βουλευτικές εκλογές.

Απ’ όσο γνωρίζω, επιπλέον, ούτε ο Κωνσταντόπουλος έχει παραιτηθεί από το ΣΥΝ… είναι κάτι σαν «χαλαρό» μέλος.. απ’ αυτά που πάνε και ψηφίζουν μόνο στις εκλογές.

Επειδή, όμως, δεν πρόκειται για κανένα ανώνυμο μέλος αλλά για τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος, για αυτόν που, στο φινάλε, δεν είχε ξεσηκωθεί καμιά ανταρσία, δεν είχε κόντρες σαν τον Κουβέλη…

…αντίθετα… δεν έχουν σταματήσει να ηχούν στα αυτιά μου οι τοποθετήσεις στελεχών απ’ όλες τις πτέρυγες για «τον πρόεδρο που στήριξε το Φόρουμ».

Γι’ αυτό θα ξαναρωτήσω..

Ο Κωνσταντόπουλος παραμένει μέλος του ΣΥΝ;

Είναι, δηλαδή, συμβατή η ιδιότητα του μέλους του ΣΥΝ και η προεδρία σε μία ΑΕ όπου ζητά παράκαμψη των δημόσιων διαγωνισμών;

«Ασχοληθήκαμε και με το τεχνικό πρόβλημα που έχει προκύψει στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Παναθηναϊκός και πέρσι προσφέρθηκε να διευκολύνει την πολιτεία και φέτος κάνει το ίδιο πράγμα.

Εγκαίρως έχει επισημοποιήσει ό,τι πρέπει να γίνουν έγκαιρα κάποιες διαδικασίες. Οι προθεσμίες που πιέζουν είναι ασφυκτικές, ώστε υπάρχει κίνδυνος για την ίδια την πολιτεία να μην εκτεθεί διεθνώς. Προσφέρεται και φέτος ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Βρήκαμε απόλυτη κατανόηση από τον κ. Υφυπουργό.»

δηλώνει ο νέος πρόεδρος της π.ΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Για τους μη γνώστες η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού έχει νοικιάσει το δημόσιο ΟΑΚΑ. Σε αυτό παρουσιάστηκε μία βύθιση του χλοοτάπητα και χρειάζονται έργα επιδιόρθωσης. Αυτά τα έργα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός, γίνονται δημόσιοι διαγωνισμοί και κατοχυρώνονται στο μειοδότη.

Μια πάγια ταχτική είναι η εκχώρηση αυτής της διαδικασίας στον εκμισθωτή. Έτσι, όμως, το κράτος αναλαμβάνει να πληρώσει ένα λογαριασμό, χωρίς κανένα έλεγχο πάνω σε τυχόν υπερτιμολογήσεις και άμεσες αναθέσεις σε «δικά μας» παιδιά.

Για να σας προλάβω…

Προφανώς είναι μια πάγια νεοφιλελεύθερη ταχτική και δεν με έπιασε ξαφνικά να κάνω το χωροφύλακα σε κάθε μικρή ή μεγάλη λαμογιά..

Προφανώς δεν υποστηρίζω επ’ ουδενί πως δια μέσου κρατικού διαγωνισμού δεν θα είχαμε λογιών-λογιών υπερβάσεις, υπερτιμολογήσεις, κακοτεχνίες και αναθέσεις με φωτογραφικές διατάξεις στα «δικά μα ς παιδιά».

Όταν όμως αυτά γίνονται με τη σφραγίδα, τη στήριξη και τη διαμεσολάβηση ενός Προέδρου (σG ο τίτλος δεν χάνεται ποτέ) αριστερού κόμματος που παραμένει μέλος και άρα με τις ευλογίες της υπάρχουσας ηγεσίας, εσείς τι λέτε..

..δεν υπάρχει μείζον θέμα;

Αλλά ξέχασα…. Τώρα έχουμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών… «μετά» θα τα δούμε όλα!!


5 Σχόλια on “ο Κωνσταντόπουλος παραμένει μέλος του ΣΥΝ;”

 1. Ο/Η Db0 λέει:

  Εγώ αυτό που δεν καταάβαινω είναι πως οι αριστεροί επιμένουν να υποστηρίζουν αριστεριστικά κόμματα μετά απο τόση απογοήτευση και λαμόγιο.

 2. Ο/Η faros λέει:

  Καλησπέρα !

  Το ερώτημα σου, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπει να ήταν :

  – Ο Κωνσταντόπουλος σε ποια … τάση ή … συνιστώσα είναι ;;;;;;;;;
  – Αυτή των … συνασπισμένων οπαδών του ΠΑΟ ;;;;;;;; 😆

 3. Ο/Η gatouleas λέει:

  @dbo, έλα μου ντε? την ίδια απορία με `σένα έχω..
  @faro, άμα ο παο δεν κλέισει και τον gallas, τον βλέπω να αποκτά ΠΑΟεσ, ΠΑΟεσ Α-Α, ΠΑΟμ-λ, μ-λΠΑΟ..και… να ξαναφορά την αρχική ροζ φανέλα του ΠΟΑ… Ήδη τον έχουν «ξεχάσει» τον Κυρ-Νίκο… (μέχρι νεωτέρας, βέβαια)
  (για τους μη γνώστες, ο ΠΑΟ έχει προέλθει από ένα μικρο αθηναικό σωματείο τον ΠΟΑ, που το βασικό χρώμα της φανέλας του ήταν το ροζ)

 4. Ο/Η faros λέει:

  Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο !
  Εμπρός στο δρόμο που … άνοιξε ο Mr. Nikos …

  Να δούμε πρόεδρο της Προοδευτικής τον … Mr. Alekos …
  Να δούμε πρόεδρο στο Μενίδι τον … Mr. Alexis …

  (γιατί, για την … πολιτική, σίγουρα ΔΕΝ κάνουν … ) 😆

 5. Ο/Η gatouleas λέει:

  Πρόσεχε, μόνο, σ. μην γίνει πρόεδρος του Γάβρου η Αλέκα και σε… αποτελειώσει…. 😉


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s