Μιάο – μιάο/ Όχι στον αντι-Γατικό ρατσισμό…

Για πρώτη φορά ένα κείμενο και στη Γατική!

(ακολουθεί μετάφραση στα Ελληνικά)

(πινιάου μια, μιαου μιαουουου, νια….)

Πρρρ—τρρρ-ουάαα… μια, μιαού

Μινιάου, νιιιιιάου!

redbook-catΧσσς! Ξξξξξ νιαο, νιάοουυυυ μνιά….

Νιάο, μιάουυυυυυ πρρρρ μνίιιιαααα (yo, miaou men!)

(πρρρρρ…πρρρρρρ….πρρρρ)

Μινιάου νια μιάααα ουυυ!

«τρρρρρ..πρρ…βρρρρ…τρρρρ».. Χχχχ!!!! Φσσσχσσσσς… Μιάουυυυ!!!

(σλουρπ….φλαπ-φλαπ…σλλλλλλρρρππ)

Κνιάου…πνιάο…μιάοοοο…

Νιαο-νιαο-νιαααααοοο… “psi-psi”, φινιαό…νννννιάο..

“psi-psi” χχχχχχιιιιι…

(…βρουμ… ντρουκουνταμ…. Νιαμ-νιαμ)

Νιάο-νιαο-μνιάο..

Μμμμμμμνιάααααοο..

Πρρ-τρρ-πρρρ

Μιάοοοο-μιαουυυυυ

(πρρρρρ—τρρρρρρρρ—ααααχχχουμμμ—πρρρρ—τρρρρ—σλουρπ—πρρρ—τρρρ)

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧιιιιι!!!!!!!

Σκκκκσσσσσιιιιι!!!

Μμμμμμμμοοοοοο!!!

ΑρρρρρρρΧΧΧΧΧσσσσσς!!!!!

(___________________________)

 • Μιαο-μιαο-μιαο-μιαο-μιαο-μιαο-μιαο
 • Χσσς! Ξξξξξξ!!
 • Μια-μια-μιαου-μια!

————————————————————

(Η μετάφραση στα ελληνικά της απομαγνητοφωνημένης εισήγησης από μια γατοσύναξη σε ένα ερειπωμένο κτίριο του Πειραιά)

Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πως τα τετραπέρατα τετράποδα έχουν ανακαλύψει έναν ωραιότατο τρόπο να εκμεταλλεύονται και να χειραγωγούν τους ανθρώπους…Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Current Βiology», είναι ένα περίπλοκο «παρακλητικό γουργούρισμα» υψηλής συχνότητας που πυροδοτεί μια αίσθηση κατεπείγοντος στον ανθρώπινο εγκέφαλο…Σύμφωνα με την ερευνήτρια, δεν έχουν όμως όλες οι γάτες αυτή τη «δύναμη», αλλά την εντόπισε μόνο στις γάτες που ζουν μαζί με έναν μόνο άνθρωπο.

ΤΑ ΝΕΑ 15/7/2009

Νέα «επιχειρήματα» επιστρατεύονται για να ξεκινήσει ένα νέο κυνηγητό του είδους μας…

pc cat
ο gatouleas σε συγγραφικό οργασμό…

Επιτέλους πρέπει να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην προαιώνια κατασυκοφάντηση της ράτσας μας από τους ανθρώπους. Είναι γνωστό πως μας θεωρούν από τα βασικά αίτια της δικής τους κακοδαιμονίας…

Ειδικά στα χρόνια του Μεσαίωνα, η ταύτιση μας με μάγισσες και το ανελέητο κυνηγητό μας σαν φορείς διαβολικών πνευμάτων, είχε οδηγήσει ολόκληρο των πλανήτη σε ένα ολοκληρωτικό σχέδιο φυσικού αφανισμού μας. Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η περίοδος θεωρείται, πλέον, σαν Dark Ages.

Αλλά ακόμα μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να μας διαβάλλουν με τη ρατσιστική τους νοοτροπία. Προσπαθούν να μας διαιρέσουν, αυθαίρετα, σε «ράτσες» προκρίνοντας τις «ευγενείς» κόντρα στις «κοινές». Όπως στη φάρα τους έτσι  και σε μας, προσπαθούν να υποβιβάσουν σε κατώτερη βαθμίδα τα μαύρα αδέρφια μας (black power, συντρόφια!). Οι στερεοτυπικοί μύθοι πως – τάχα μου – είμαστε φορείς γρουσουζιάς, είναι διαδεδομένοι σε κάθε μεριά της γης.

(Διάλλειμα 2 ωρών για μεσημεριανό υπνάκο)

Αυτή η προσπάθεια να μετακυλιστεί η ευθύνη από τη δική τους ανεπάρκεια και άγνοια σε μας, αποκτά πλέον και, τάχα μου, επιστημονικές εξηγήσεις.

Ξαφνικά μας κατηγορούν πως παράγουμε «ειδικούς» ήχους, ώστε να «χειριζόμαστε» τα «αφεντικά» μας.

Από αύριο για την οικονομική εξαθλίωση των ανθρώπων, θα φταίμε εμείς που «εξαναγκάζουμε» τους ανθρώπους σε παράλογα έξοδα για τη διατροφή μας. Θα αρχίσουν να κατακλύζουν τα παράθυρα της τηλεόρασης «αθώοι» πολίτες που φούσκωσαν την πιστωτική τους κάρτα γιατί «με ανάγκασε ο γάτος μου».

(Ημίωρο διάλλειμα για γλείψιμο, καθαρισμό και καλλωπισμό)

Η φυσική και πνευματική ανωτερότητα που μας κάνει ικανούς να μαθαίνουμε στοιχεία της ανθρώπινης επικοινωνίας, δαιμονοποιείται. Αυτό που έχουμε αναπτύξει, είναι αδιανόητο για το ανθρώπινο είδος. Η δική τους ασχετοσύνη να μάθουν έστω μίας φράσης της Γατικής γλώσσας, μας έχει οδηγήσει από τη μία να αναγκαζόμαστε να «ακούμε» σε ακατάληπτες ανθρώπινες εκφράσεις σαν το «ψι-ψι» και από την άλλη να χρησιμοποιούμε δικούς τους ήχους, μπας και βγάλουμε κάποια άκρη μεταξύ μας…

Άκου «ψι-ψι»….

(Δεκάλεπτο διάλειμμα για κυνήγι απρόσκλητης παχιάς μύγας που όρμησε στο χώρο συνεδρίασης)

Είναι φυσικό! Πάντα το ανθρώπινο είδος έχει μια τάση να εχθρεύεται κάτι που δεν κατανοεί. Χρόνια παλεύαμε να τους εξηγήσουμε πως η γη είναι στρογγυλή, αλλά έπρεπε να χάσουμε πολλές γάτες στην πυρά για να τους πείσουμε.

Έτσι και σήμερα που κάποιοι «σοφοί» ανακάλυψαν (μετά από αιώνες!) πως χρησιμοποιούμε ανθρώπινους κώδικες για να επικοινωνήσουμε, αντί να διδαχτούν από την ανωτερότητα του είδους μας και να στρώσουν κανένα κώλο και να μάθουν καμιά φράση Γατικής, έστω από ευγένεια ρε παιδάκι μου, θεωρούν την ενέργεια μας μανιπουλάρισμα και ψυχαναγκαστικό εκβιασμό!

Έχουν καμιά απόδειξη οι «επιστήμονες»; Μα.. ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, όχι! Γιατί αυτός ο καταναγκασμός που επιβάλλουμε στο ανθρώπινο είδος, γίνεται μόνο κατά μονάς! Εντελώς τυχαία, όταν βρίσκονται δύο άνθρωποι, αυτοί οι τόσο «φοβεροί» ήχοι που παράγουμε δεν δημιουργούνται! Πόσο βολικό!

(το κεντρικό και μεγάλο διάλειμμα 3 ωρών για ύπνο και τάισμα)

Γάτοι και Γάτες του πλανήτη πρέπει να αντισταθούμε σε αυτή τη νέα ρατσιστική επίθεση που δεχόμαστε. Ξέρουμε ποιοι δημιουργούν αυτές τις ανυπόστατες φήμες και θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Είναι αυτά τα γλυφτρόνια του ζωικού βασιλείου.

Αυτά που κουνάνε ουρές και γλύφουν τα χέρια των αφεντικών τους για ένα κομμάτι ψωμί.

Αυτά-Που-Δεν-Λέμε-Το-Όνομα-Τους θέλουν να μας εκδιώξουν από τα σπίτια και τα χαλάκια μας , που τόσο προσεκτικά επιλέγουμε αιώνες τώρα.

Αυτά τα θρασύδειλα όντα που κυκλοφορούν, όπως όλα τα κατώτερα είδη, σε αγέλες και ξέρουν να πουλάν τσαμπουκά μόνο στα πιο άκακα ζώα του πλανήτη, τα πρόβατα.

(Διάλειμμα 15 λεπτών γιατί κάτι πέρασε απ` έξω και αφαιρέθηκε ο εισηγητής)

Η πρώτη μεγάλη αντίδραση έχει προγραμματιστεί για την 1η Αυγούστου. Όλοι και όλες ας ρίξουμε ένα υπνάκο παραπάνω μέχρι τότε, γιατί πρέπει να είμαστε σε πλήρη εγρήγορση. Στις 5 το πρωί εκείνης της ημέρας θα υπάρξει ένα ολόκληρο δίλεπτο νιαούρισμα για να εκθέσουμε τα προβλήματα. Ξέρουμε όλοι την καταπόνηση που θα υποστούμε, αλλά είμαστε αποφασισμένοι. Εξάλλου, θα έχουμε ένα ολόκληρο μήνα μπροστά μας να αναπληρώσουμε τις φυσικές δυνάμεις.

Όλοι στη μάχη σύντροφοι!

 • Όχι στον αντι-γατικό ρατσισμό!
 • Έξω Αυτά-Που-Δε-Λέμε-Το-Όνομα-Τους από τα σπίτια μας! Να πάνε στις στάνες και τα δάση, που είναι η φυσική τους θέση.
 • Χάιδεμα, ύπνος και φαϊ – η μόνη μας απαίτηση είναι αυτή

13 Σχόλια on “Μιάο – μιάο/ Όχι στον αντι-Γατικό ρατσισμό…”

 1. Ο/Η Greek Rider λέει:

  Ήθελα να το πώ από την αρχή που το είχες κάνει αλλά δοθείσης της ευκαιρίας νομίζω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προτείνω την εικόνα του γατουλέα να την ξαναβάλεις στην κορυφή.

 2. Πόσα μεγάλα ρισπέκτια να πάρω;;; εεεε;;;
  Ζήτω οι γάτες, οι γατάνθρωποι, οι γατομπαμπάδες και οι γατομάνες!
  Ζήτω η Μιαουική Επανάσταση!
  υ.γ. δεν έχω σταματήσει να γελάω…και είμαι στο γραφείο και με κοιτάνε…χαχαχχααα…ειδικά με τα διαλείμματα!!!

 3. Ο/Η gatouleas λέει:

  @greek rider, δυστυχώς αυτό το φορμά,δε δέχεται φώτο στην επικεφαλίδα. Κι εμένα με δυσκόλεψε και σίγουρα στην επόμενη αλλαγή θα επανέλθει…
  @κοκκινομπαλόνη, «αυτό το χώμα ειναι των γατων και δικό μας!» .. (για το litter sand, μιλώ)…lol

 4. θεϊκό ποστ φίλτατε Γατουλέα!!!!
  και θεϊκή απάντηση στο σχόλιο!!!!

 5. Ο/Η χαρη λέει:

  εκτελώντας απλώς εντολές, που μού δόθηκαν σε άπταιστη (θηλυκή) γατική κατέβασα άρον άρον αυτό:

  (διότι, όπως ξέρεις βέβαια Γατουλέα, υπάρχουν διαφορές στα ιδιώματα των γάτων από φύλο σε φύλο: και σήμερα εγώ μετάφρασα από καθαρά θηλυκά γατικά. Ελπίζω ως άρρην γάτος να με καταλαβαίνεις…)

  : niouar n :

  (θα μπορούσα να σε παραπέμψω και σε άλλου είδους, και ράτσας, γραφτά αλλά δεν κάνει τέτοια ώρα. Εξάλλου αν δεν κοιμάσαι ήδη, είμαι σίγουρη πως, κι εσύ, έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις…

  • Χάρηηηη!!!!!!!!!!!!! :πολλά χαμογελάκια:
   τι τέλειο…το είχα βάλει αυτό το βίντεο σε μία παλιά ανάρτηση μου(πριν τη Βιέννη νομίζω) και έκανε μεγάλη θραύση!
   Έδεσε τέλεια με το μανιφέστο του Γατουλέα!

 6. Ο/Η spizaetos λέει:

  Γι’ αυτό προτιμώ τα σκυλιά, δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

 7. Ο/Η χαρη λέει:

  @ Κοκκινομπαλονίτσα : το ξέρω, από σένα το είχα πρωτοδεί κι εγώ γλυκιά μου αλλά δεν μπορούσα τώρα να ξαναβρώ εκείνο το ποστ (σου) (είσαι και κατακλυσμός στις αναρτήσεις του λόγου σου…)

  έδεσε ε ; έτσι σκέφτηκα κι εγώ

 8. Ο/Η to foniko kouneli λέει:

  Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα αυτό το blog και συνειδητοποίησα πως υπάρχουν πολλοί του είδους μας τελικά! Οι επαναστάσεις του παρελθόντος (καταγεγραμμένες στη «Μεγάλη Ιστορία των Ζώων») δεν ήταν εις μάτην!

  Το ανέκδοτο το ξέρετε φαντάζομαι. Λέει το σκυλί για τους ανθρώπους: «πωω, αυτοί οι άνθρωποι με φροντίζουν, με χαιδεύουν, με ταίζουν… πρέπει να είναι θεοί!». Και λέει και η γάτα: «πωω, αυτοί οι άνθρωποι με φροντίζουν, με χαιδεύουν, με ταίζουν… πρέπει να είμαι θεά!»

  Συντροφικούς χαιρετισμούς: το φονικό κουνέλι (συχνά με τη μορφή αιλουροειδούς :P)

 9. Ο/Η gatouleas λέει:

  @spizaetos, χα! Τα προβλήματα τα έχουν οι άνθρωποι που παλεύουν εδώ και χρόνια να μας εκπαιδεύσουν και όχι μόνο δεν τα καταφέρνουν, αλλά αδυνατούν να καταλάβουν και το γιατί… Αλήθεια, ο έλευθερος και ανεξάρτητος αητός, γιατί γοητεύεται από τα αγελαία Αυτα-Που-Δε-Λέμε-Το-Όνομα-Τους;
  @foniko kouneli, είμαι σίγουρος πως κατάγεσαι από το δολοφόνο-κουνέλι των Μόντι Πάιθον από τους «ιππότες». Άλλη μια απόδειξη πως τα πράματα δεν είναι, πάντα, όπως φαίνονται..

 10. Ο/Η head charge λέει:

  Αυτός στην πρώτη εικόνα είναι ο Μιάο Τσε Τουνγκ;

  Α, και για του λόγου το αληθές όσον αφορά την έρευνα:

 11. Ο/Η gatouleas λέει:

  Head charge, α)Θα μπορούσε να είναι και αυτός, αλλά πρόκειται για φανταστικό πρόσωπη από το γνωστό έργο «when the cats rule the world», και
  β) επειδή δεν γνωρίζεις τη Γατική, συγχέεις τη τσιριχτή φωνούλα ενός μικρού γατιού με παρακλητικότητα. Όλα τα μικρά, έχουν «χαριτωμενη» φωνή και η διαμαρτυρία τους πάντα φαντάζει «διασκεδαστική». Αλλά αν δεις προσεχτικά το βίντεο θα δεις πως το μικρό έχει αρκετή τροφή. Απλά έχει αγανακτήσει με τη βαριεστημάρα των ανθρώπων να θέλουν να το αναθρέψουν με «ετοιματζίδικη» και βιομηχανοποιημένη τροφή. Τους λέει ξεκάθαρα, «ολόκληροι κρεμανταλάδες και δεν μπορείτε να φέρετε ένα τόσοδα ψαράκι; Ακόμα και εσείς μπορείτε να κάνετε ένα τσουπ και να ρίξετε μια πετονιά για να έχουμε φρεσκο φαι. Έτσι απλά κάνετε ένα τσουπ, και το ψαράκι θα έιναι στο πιάτο μας, θέλετε να έρθω έγω να σας δείξω πως γίνεται;»

 12. Ο/Η head charge λέει:

  Χμ, ναι, δίκιο έχεις, αυτό με το γεμάτο πιάτο μου ’κανε κι εμένα εντύπωση. Οπότε ο σωστός τίτλος του βίντεο μάλλον θα έπρεπε να είναι “Adorable kitten asks for proper food, you lazybones!”


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s