φαρσέρ σπάει πλάκα με τη γερμανική τροχαία..

Στη Γερμανία υπάρχει μια ιδιαιτερότητα για τις κάμερες στους αυτοκινητόδρομους. Όταν εντοπίζεται μια παράβαση, το stoftware της κάμερας φωτογραφίζει μόνο τον οδηγό και την ταμπέλα του οχήματος. Οι φιγούρες των συνοδηγών αυτόματα «θολώνονται». Για να μη προσβάλλονται τα προσωπικά δεδομένα, πιθανολογώ. Η αποσαφήνιση του οδηγού – μέσω της φωτογράφισης – είναι απαραίτητη για τη δίωξη του. Στις Η.Π.Α. λ.χ., μόνο η πινακίδα αρκεί για την αποστολή της κλήσης. Για Ελλάδα δε γνωρίζω τι συμβαίνει.

Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση ο φίλος οδηγός δεν καλύπτει τα χαρακτηριστικά του, απλά οδηγεί αγγλικό αυτοκίνητο και τοποθετεί στη θέση του συνοδηγού μια τεράστια κούκλα από το Muppet Show, το πασίγνωστο «Ζώο». Ο απίθανος, αυτός, τύπος δεν κάνει καμιά επιπλέον παράβαση, πέρα από την τροχαία… γνωρίζει το γερμανικό σύστημα και σπάει πλάκα.

Οι γερμανοί μπάτσοι διαπίστωσαν πως ο τύπος αυτός μόλις βλέπει κάμερα πατάει λίγο παραπάνω το γκάζι (αν το όριο είναι 120km, το πάει π.χ. 130km) και τσούπ…. μια φώτο από το Ζώο στη γερμανική τροχαία.

Η φάση αυτή κρατάει πάνω από 3 μήνες και έχει αναγκάσει τους μπάτσους να ζητήσουν βοήθεια από τους πολίτες να τον καρφώσουν. Εδώ είναι η είδηση.

Ο Gatouleas λέει:

1) Κάτω τα χέρια από το Ζώο!! Θα το τσακίσουν στα πρόστιμα αν τον γραπώσουνε.

2) Χαρά στα κέφια του μπαγάσα! Το μενταλιτέ του μας οδηγεί!

Advertisements


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s